فروش صمغ عربی

فروش صمغ عربی مخصوص ساخت مرکب خوشنویسی و ترکیب با مرکب در سایت قلمتراش دات آی آر.

صمغ عربی به عنوان یکی از ۴ جزء اصلی تشکیل مرکب خوشنویسی از دیرباز در مرکب سای و ساخت مرکب برای خطاطی و خوشنویسی کاربرد داشته است.

صمغ سودانی

صمغ عربی به عنوان یک ماده افزودنی در مرکب های خوشنویسی استفاده میشود و کشش و روانی مرکب را افزایش می دهد، و در عین حال غلظت مرکب را بالا نبرده و از روانی آن نمیکاهد و کیفیت مرکب را افزایش میدهد.

پودر صمغ عربی ارائه شده در سایت قلمتراش دات کام www.Ghalamtarash.com برای عزیزانی که تمایل به خرید صمغ سنگالی محلول ندارند ارائه شده است.

از مزیت های پودر صمغ سنگالی این است که در زمان استفاده با آب حل شده و بویی که محلول صمغ عربی دارد را ندارد ( البته صمغ تسویه شده ارائه شده بوی بسیار کم و خفیفی دارد) از طرفی خواص محلول صمغ عربی را به طور کامل دارا می باشد، لذا توصیه میشود از پور صمغ عربی تهیه کرده و در زمان نیاز با آب حل شده و استفاده گردد و باقیمانده آن در جای خشک و دور از رطوبت( در صورت محکم و آب بندی بودن درب ظرف حتی یخچال) نگهداری شود.

طرز تهیه صمغ عربی:

به منظور تهیه پور صمغ عربی از محلول صمغ عربی سنگالی در فرایند تهیه و ساخت مرکب ابتدا یک ظرف قابل قرارگیری روی شعله مثل قابلمه را تا نیمه آب می کنیم سپس یک شیشه دهانه گشاد مثل شیشه مربا یا ترشی را هم تا نیمه آب کرده و درون آب قابلمه قرار می دهیم ، سپس قابلمه را روی شعله قرار داده و آرام آرام حرارت می دهیم سپس هنگامی که آب درون ظرف شیشه ای گرم شد، آرام آرام پودر صمغ عربی را به آب درون ظرف شیشه ای اضافه می کنیم و هم میزنیم تا پودر صمغ عربی در آب حل شده و به نتیجه ایده آل برسیم.

غلظت محلول صمغ عربی ایجاد شده باید به مرور زمان و بر اثر تجربه بدست آید تا نتایج دلخواد حاصل شود، بعد از این که پودر در آب به طور کامل حل شد آن را کم کم هم میزنیم تا مایع قوام کامل گرفته و یکدست شود، پس از یکدست شدن مایع آن را از روی شعله بر میداریم و به مرور زمان سرد میکنیم و به دوات اضافه میکنیم.

این خلاصه ای از فرایند عمل آوری و ساخت صمغ عربی در ساخت مرکب بود که در اختیار همراهان عزیز سایت قلمتراش دات آی آر قرار گرفت.

صمغ تسویه شده سودانی

صمغ عربی (صمغ آکاسیا) ماده ای سفید رنگ و محلول در آب است که از درختی به نام صمغ سنگالی استخراج می گردد که این ماده بیشتر در کشور سودان تولید می شود.

از صمغ عربی در صنایع غذایی به عنوان پایدار کننده استفاده می شود که به عنوان مثال از ترکیبات مهم انواع نوشابه می باشد

از این ماده در ترکیبات دیگر خوراکی مانند آب نبات و آدامس نیز استفاده می شود .

صمغ عربی آلمانی norevo:

صمغ عربی آلمانی

بسته بندی صمغ عربی پودر norevo آلمانی ارائه شده در سایت ۴۰ و ۱۸۰ و ۳۸۰ و ۷۵۰ گرمی و ۱ و ۳ و ۵ کیلوگرمی می باشد

این بسته بندی ها به صورت صمغ پودری بوده و صمغ موجود کاملا تصویه شده و بدون بو می باشد که با برترین تکنولوژی آلمان ساخته شده است

صمغ عربی ماده تراوش شده از درختی از انواع آکاسیا میباشد سفید رنگ و بسیار محلول در آب میباشد از صمغ عربی در تولید مواد غذایی هم به منزله امولسیون کننده و هم پایدارکننده استفاده میشود و از جدا شدن چربی یا رشد بلورهای شکر در محصولات قنادی یا رشد بلورهای یخ در بستنی جلوگیری میکند.

صمغ عربی به منظور تثبیت اجزاء طعم زا در سیستمهای غذایی نیز استفاده می شود .

جهت خرید انواع صمغ عربی پودر و یا محلول میتوانید از صفحه خرید صمغ عربی سایت استفاده کنید و یا رو تصویر زیر کلیک کنید.

خرید-صمغ-عربی-پودری-آلمانی

صمغ عربی Arabic Gum

صمغ عربی یا  Gum Acacia صمغی طبیعی است که از دو گونه آکاسیا به نام‌های Acacia senegal ،Acacia seyal استحصال می‌شود.صمغ عربی از L -آرابينوز ، L- رامنوز ، D -گالاکتوز و D – گلوکرونيک اسيد تشکیل شده است.از صمغ عربی در صنایع غذایی به عنواناستابیلایزر و امولسیفایرها استفاده می‌شود.باید توجه داشت این صمغ با ژل کننده های دیگر نظیر ژلاتین و آلژینات سدیم سازگار نیست.

کاربرد صمغ عربی در صنایع غذایی

–          جهت افزايش ويسکوزيته در صنایع غذایی

–          جلوگيری کننده از کريستاليزاسيون شکر، چربی و بلورهای یخ در بستنی

–          تثبيت کننده اجزای طعم زا در سيستم های غذايي

کاربرد صمغ عربی در شیرینی و شکلات

–          پوشش شکلات ، دراژه قبل از Coating

–          بافت دهنده پاستیل

–          امولسیفایر

–          عامل چسبنده  در محصولات بدون شکر  sugar free

–          ژل کننده

کاربرد صمغ عربی در Flavorها

–          عامل کپسوله سازی برای طعم دهنده ها و Flavor

–           عامل امولسیون برای Flavor ها و رنگ آمیزی عوامل محلول (روغن در آب)

کاربرد صمغ عربی در نوشیدنیهای بدون الکل

–          عامل امولسیون برای طعم ها و رنگ آمیزی عوامل محلول در روغن

از صمغ عربی در تولید مواد غذایی هم به منزله امولسیون کننده و هم پایدارکننده استفاده میشود و از جدا شدن چربی یا رشد بلورهای شکر در محصولات دقنادی یا رشد بلورهای یخ در بستنی جلوگیری میکند.

صمغ عربی به منظور تثبیت اجزاء طعم زا در سیستمهای غذایی نیز استفاده می شود .

از صمغ عربی در صنایع غذایی بعنوان پایدارکننده و در صنعت چاپ به عنوان روان‌کننده در انواع جوهر چاپ استفاده می‌شود.
در تولید نوشابه ها و آبنبات و آدامس نیز کاربرد دارد.
در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ استفاده می‌شود.
صمغ عربی به آبرنگ حجم یا غلظت می دهد بدون آن که رنگ ارزش رنگی خود را از دست دهد.
صمغ عربی برای آبرنگ ها یک ترکیب اتصال دهنده است
در تولید ذغال از صمع عربی لستفاده فراوانی میشود.
در سیگارسازی نیز به عنوان چسبنده کاغذ سیگار می‌باشد.
ماده چسبنده در تمبرهای پستی نیز صمغ عربی می‌باشد.